2011 YILI GENEL KURUL TOPLANTIMIZ

 Ana sayfa > Haberler > 2011 YILI GENEL KURUL TOPLANTIMIZ

30 Haziran 2012

2011 YILI GENEL KURUL TOPLANTIMIZ

2011 Yılı Genel Kurul Toplantımız 30.06.2012 tarihinde saat 16:00 da Oto Sanatkarları Odası Toplantı Salonunda Mali Müşavirimiz Ziya Bey, İhalemizi alan AYSOY İnşaat vekili Mimar Mutlu FETTAHOĞLU, Bakanlık temsilcisi Osman Bey ve üyelerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

 Toplantımız; Başkanımız Şeyhi Beyin açılış konuşmasıyla başladı. Başkanımız 2011 yılında yapılan faaliyetlerden ve 2012 yılı için planlanan faaliyetler hakkında üyelerimize bilgi veren konuşması. üyelerimizle karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti tüm sorulara cevap vererek üyelerimizi bilgilendiren başkanımız Şeyhi Beyden sonra AYSOY inşaat vekili olarak toplantımıza katılan Mutlu Bey söz alarak bir hafta içerisinde inşaatlarımıza başlanacağını ve Bakanlığın belirttiği süre olan 3 yıl içerisinde de inşaatlarımızın tamamlanacağını ifade etti ve üyelerimizin sorularını cevaplandırdı.


 Daha sonra divan başkanlığınca Yönetim kurulu raporları, Denetim Kurulu raporları ve mali raporlarımız okunarak ibra için oylamaya sunuldu ve Genel Kurul tarafından ayrı ayrı ibra edildi. 


 Başkanımız Şeyhi Bey tekrar söz alarak kooperatifimizin 2012 faaliyet programı hakkında ve inşaatlarımızın yapılması aşamasında kooperatifimize (üyelerimize ) düşen görev ve sorumluluklar hakkında bilgi verdi. Yönetim Kurulu adına üyelerimize verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini sunan başkanımız sözü Divan Başkanımıza bıraktı. Divan Başkanımız Şükrü KARAHASANOĞLU Görüşülecek başka gündem maddesi olmadığından iyi dilek ve temennilerini sunarak Genel Kurul toplantımızı huzur içerisinde kapattı.