BAŞKANIN MESAJI

 Ana sayfa > Haberler > BAŞKANIN MESAJI

27 Şubat 2024

BAŞKANIN MESAJI

Değerli Kooperatif üyelerimiz; 

     Servisleşme adına otomotiv sanayi sektöründe faaliyet gösteren esnafımızın daha modern ve gelişen ve değişen teknolojiye ayak uydurmalarının teminini sağlamak için Oda olarak öncülük edip tamamen Odamızın gözetimi ve desteği ile kooperatifimizi kurarak bildiğiniz gibi faaliyetlerimize başlamıştık. 

     Şu an mevcut sanayi sitemizin artık artan otomotiv sektörüne cevap veremez hale geldiği Esnafımızın yeni ve geniş servis şeklinde yerlere ihtiyacı bulunduğu bilinen bir gerçekti. Mevcut sanayimizin şehrin içerisinde kaldığı özellikle büyük araçların şehir merkezlerine giriş çıkışlarının zorlaştığı da göz önüne alınarak bu çalışmaların yapılmasını zorunlu hale getirmiştir. 

     Kısa süre içerisinde çok büyük mesafe kat ederek, Üyelerimizin hayalini kurduğu kooperatifimizin inşaat temel atma törenini gerçekleştirdik. Yapılacak olan işyerlerimiz TSE Standartlarına uygun olarak çağın gerektirdiği tüm teknolojik donanımları içerisinde barındıracak şekilde yapılıp tasarım ve dizayn edilecektir. 

Saygı değer üyelerimiz; 

     Servisleşerek büyümenin faydaları ise kaliteli hizmet anlayışı, müşteri memnuniyeti, organizasyonu, kaliteli yönetim anlayışı ve branşında Kayseri ve Türkiye’nin önde gelen Otomotiv Sanayisinden biri olmayı hedefleyerek bu yola çıktık. Amacımız getirmiş olduğumuz değişiklikleri zamanında ve yerinde takip ederek servisleşme yoluna gitmek ve büyümektir. İlk olarak teknolojik bakımdan kendini geliştirmesi ve her dalda uzman ekip ve ekipmanlarıyla birlikte, günümüzde Otomotiv sektöründe marka ve model ayrımı yapmadan Kaporta, Boya, Elektrik, Döşeme, Kasa, Damper, Şase Makas, Mekanik, Fren, Cam v.s. profesyonel ve ekonomik çözümler üretilecektir. İnşallah bunları başarmanın gayreti içerisinde olacağız. Satırlarıma son verirken tüm üyelerimizin işlerinde bol kazanç ve başarılar diliyor; 

Saygılarımı sunuyorum.

ŞEYHİ ODAKIR

Oto Servisleri Sitesi Başkanı